ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Μετά τις δηλώσεις Βενιζέλου, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές του 2009, ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται με ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο, που δείχνει κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ., τον κοιν. εκπρόσωπο Μ. Βορίδη, να αναρωτιέται "πώς θα διαπραγματευθεί ο Σαμαράς αν ηττηθεί στις ευρωεκλογές"...
Όπως διευκρινίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, "με το απολύτως πραγματικό ερώτημα, με ποιά νομιμοποίηση και «πώς θα διαπραγματευτεί ο Σαμαράς αν ηττηθεί στις εκλογές», καθώς και με το επίσης εύλογο ερώτημα «τι θα παριστάνει, το δικτάτορα;», ο Μάκης Βορίδης απευθύνεται σε πολίτες σε συγκέντρωση στη Ραφήνα και τους καλεί να στηρίξουν τη ΝΔ". Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές και συγκεκριμένα στις 9 Μαΐου.


"Μετά τις εκλογές ο κ. Σαμαράς φαίνεται πως γυρίζει την πλάτη του στους πολίτες, αγνοεί το μήνυμά τους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που θέτει το ζήτημα της πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης καταγγέλλεται για θεσμική εκτροπή", προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, και καταλήγει: "Επαναλαμβάνουμε πως η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα για τα επόμενα χρόνια με τα ποσοστά που κατέγραψε την προηγούμενη Κυριακή. Ο λαός μίλησε".

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com