ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση στην ειρωνική ανακοίνωση, με την οποία ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης αποφάσισε να ματαιώσει τη συνάντηση που ο ίδιος είχε ζητήσει από τον Αλ. Τσίπρα, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:
"Οι παλινωδίες του κ. Θεοδωράκη σχετικά με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικές του πολιτικού ήθους που επαγγέλλεται και των επιλεκτικών του συνομιλιών".


Νωρίτερα, το Ποτάμι διέψευσε με ανακοίνωσή του ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση του κ. Θεοδωράκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. "Πληροφορηθήκαμε ότι με ένα βραδινό non paper ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα έχει προγραμματιστεί «την επόμενη Τρίτη». Κάποιο λάθος έχει γίνει. Ίσως με τον φόρτο των συναντήσεων που έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπέρδεψαν λίγο στην Κουμουνδούρου τα προγράμματα, τα κόμματα, τις Τρίτες και τους διαθέσιμους αρχηγούς", σημειώνεται το Ποτάμι.
Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη, ωστόσο αναβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα έπειτα από σχετική απόφαση του κ. Θεοδωράκη, ο οποίος επικαλέστηκε κλίμα πόλωσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε και τη διαφωνία του για τη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα και του Π. Καμμένου.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε να αναβληθεί η εν λόγω συνάντηση, πριν πραγματοποιηθεί το τετ-α-τετ του Αλ. Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ, ενώ θέλησε να επαναπρογραμματίσει το ραντεβού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη Τρίτη, αίτημα που έγινε επίσης έγινε αποδεκτό.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com