ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους με νομοθετική πράξη και μάλιστα με δημοκρατικό τρόπο και όχι πραξικοπηματικά όπως μας το επέβαλλαν, δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega, τόνισε πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ, θα εφαρμοστεί από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης χωρίς καμία συζήτηση ή διαπραγμάτευση με τους δανειστές.


«Δεν θα πάρουμε σφουγγάρι και θα το σβήσουμε, θα διεκδικήσουμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους» ανέφερε σχετικά με το χρέος.
Είπε ακόμη ότι το χρέος είναι μη βιώσιμο και τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ περί συνολικής λύσης είναι «δυνατά» και συμπλήρωσε: «Η χώρα διαλύεται. Αυτό μας υποχρεώνει στην εφαρμογή μίας ριζοσπαστικής πολιτικής για να αντιμετωπιστούν τα οξύτατα προβλήματα».
Ανέφερε ακόμη πως από τη στιγμή που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στον προϋπολογισμό του κράτους θα αρχίσουν να εγγράφονται και οι απαιτήσεις της Ελλάδας από το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις.
«Δεν χρωστάμε εμείς μόνο, μας χρωστάνε κιόλας» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com