ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η τέχνη της διαστρέβλωσης σε όλο της το μεγαλείο. Το μαύρο – άσπρο έκανε πάλι ο Άδωνης μη χάνοντας ευκαιρία κάθε φορά που του δίνεται βήμα. Ο τηλεοπολιτικός μετά τις δήθεν συγγνώμες, τις δήθεν παραδοχές για την ακρότητα των δηλώσεων του, τις φτηνές αιτιολογίες στον παρορμητικό του χαρακτήρα ανένηψε και επανήλθε δριμύτερος. Του χρωστάμε χάρη λέει για τις δηλώσεις του ότι θα πάρει τις καταθέσεις (Video) του αν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, γιατί εξαιτίας τους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες (!!!)
Προσπάθησε μάλιστα να δεσμεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην τήρηση του προϋπολογισμού της Ν.Δ. «Αυτός που θα ψηφιστεί, αυτός θα τηρηθεί όποιος και να είναι πάνω»! είπε καγχάζοντας, απόλυτα ευχαριστημένος με άλλη μία ρητορική ακροβασία του.


Να σημειωθεί ότι κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται να παρευρίσκεται στο ίδιο πάνελ, μετά από τις ακραίες δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη και την τρομοϋστερία που προσπαθεί να καλλιεργήσει στον κόσμο μέσω της τηλεόρασης.
Χαρακτηριστικές οι χθεσινές δηλώσεις του διευθυντή της ΑΥΓΗΣ, Ν. Φίλη «να ζητήσει συγγνώμη ο Άδωνης, δεν συνομιλούμε με κάποιον που κάνει παιχνίδι με τις καταθέσεις των πολιτών και απειλεί το ευρώ.» και του Αλ. Μητρόπουλου «ακραίες θέσεις που δεν έπρεπε να ειπωθούν από Έλληνα πολιτικό" στην χθεσινή εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου.
Ο Π. Λαφαζάνης όταν ρωτήθηκε για το γεγονός απάντησε ότι "δεν έχει ληφθεί απόφαση οργάνου για το θέμα με ποιον συζητάει ή όχι, ο καθένας, αλλά ατομικά ο καθένας μπορεί να λέει δεν κολλάω με εκείνον".
Επίσης ο Π. Σκουρλέτης είπε ότι δεν υπάρχει κάποια «γραμμή» του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αυτό, απλά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να παρευρεθούν στο πλάι ενός επικίνδυνου, για το τραπεζικό σύστημα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Πιο συγκεκριμένα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Π. Σκουρλέτης δήλωσε: "Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Γεωργιάδης. Να σας πω την προσωπική μου εμπειρία. Σχεδόν πριν από 2 χρόνια, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είχα πει ότι δεν ξαναβγαίνω με τον κ. Γεωργιάδη σε συζήτηση και το έχω τηρήσει. Όταν σου δίνουν το δικαίωμα να επιλέξεις τους συνομιλητές σου, μπορείς και το κάνεις. Προφανώς, στη Βουλή δεν το επιλέγεις, το έχει επιλέξει ο λαός ποιος θα είναι και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό. Αλλά όταν αναφέρεσαι σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κανένα όριο στον τρόπο που κινούνται στη σφαίρα του δημόσιου διαλόγου, επιλέγεις αν και πότε θα μιλήσεις μαζί τους".

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com