ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η χώρα για να βγει από την κρίση χρειάζεται μια νέα πολιτική, κοινωνικής σωτηρίας, η οποία θα γίνει πράξη με την ευρύτερη συμμαχία προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων. Θεωρούμε ότι ο πολιτικός χώρος που αυτοπροσδιορίζεται ως «κεντροαριστερός» έχει ως φυσικό σύμμαχο την Αριστερά και προφανώς έχει θέση στην συμμαχία για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Τρόικας και της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Είναι όμως αυτονόητο ότι σ' αυτή τη συμμαχία δεν έχουν θέση πολιτικές δυνάμεις που αυτοαποκαλούνται «κεντροαριστερά», αλλά στην πράξη έχουν προσδεθεί στο άρμα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, καταστροφικών για την κοινωνία και για τη χώρα.


Στο Φόρουμ θα εκφραστούν φορείς και προσωπικότητες για την προοπτική μιας ευρείας συμμαχίας προοδευτικών, δημοκρατικών δυνάμεων για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και την προώθηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων. Εξάλεπτες εισηγήσεις θα κάνουν οι παρακάτω:

Δημήτρης Βίτσας (γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Πανούσης (βουλευτής ΔΗΜΑΡ), Μίμης Ανδρουλάκης (ανεξάρτητος βουλευτής), Πάρις Μουτσινάς (ανεξάρτητος βουλευτής), Μάρκος Μπόλαρης (ανεξάρτητος βουλευτής), Θόδωρος Παραστατίδης (βουλευτής Κοινωνία Πρώτα). Πέτρος Τατσόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής), Θεοδώρα Τζάκρη (ανεξάρτητος βουλευτής), Αριστείδης Καλουτσάκης (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας), Νικήτας Κανάκης (Κοινωνική Συμφωνία), Θάνος Κονταργύρης (ATTAC Ελλάδα), Στέλιος Κούλογλου (δημοσιογράφος), Ανδρέας Νεφελούδης (Αριστερή Προοπτική), Δημήτρης Σακελλάρης (Νέοι Σοσιαλιστές), Γιάννης Τσιρώνης (Οικολόγοι Πράσινοι),

Τη συζήτηση με το κοινό θα συντονίσουν ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης και ο βουλευτής της Κοινωνίας Πρώτα, Οδυσσέας Βουδούρης.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, 19:00 μμ

POLIS ART CAFE

(Πεσματζόγλου 5, πάνω από τη Στοά του Βιβλίου).

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com