ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Σύμφωνα με έγγραφα που αποκαλύπτει σήμερα ο Κ. Βαξεβάνης, αμερικανική εταιρεία, που διαμεσολάβησε νομικά και διαχειρίστηκε το σενάριο του PSI, είχε βρει εναλλακτική λύση, ωστόσο ο τότε υπουργός Οικονομικών επέλεξε το αγγλικό δίκαιο
Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ του Κ. Βαξεβάνη: «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.
»Τα έγγραφα που αποκαλύπτει το koutipandoras.gr και τα οποία δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως ο τότε υπουργός Οικονομικών λειτούργησε με γνώμονα ξένα συμφέροντα, δημοσιεύονται για τραγική ειρωνεία την περίοδο που ένας μικροομολογιούχος αυτοκτόνησε, αφού καταστράφηκε από το κούρεμα που αποφάσισε ο Βενιζέλος.»
Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Κουτί της Πανδώρας

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com