ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γερακιώτης:  Έλα ρε φίλε συνδημότη, τι κάνετε σεις οι Παλληνιώτες εκεί πέρα; Ζείτε; Πέρασα ένα απογευματάκι προ ημερών από το κέντρο και ήταν ερημιά, νέκρα σου λέω, άνθρωπο δεν είδα  να κυκλοφορεί, που έχετε καταχωνιάσει;
Παλληνιώτης: Να σου πω φίλε την ημέρα βρισκόμαστε σε διαρκή αναπτυξιακή ομογενοποίηση, υπό τας οδηγίας της δημοτικής αρχής και το βράδυ……απολαμβάνουμε την διαφορά! Ειδικά όμως εκείνη την μέρα ανέβασε παράσταση ο θίασος του <Τοπικού Συμβουλίου> με το έργο <Από-λογισμός της παράνοιας>! Ήταν ένας απολογητικός απολογισμός μούρλια!
Γερακιώτης: Από ότι έμαθα τέσσερες δημότες πήγαν όλοι κι΄ όλοι! Οι άλλοι που κοπροσκυλιάζανε; Φαίνεται ότι δεν έχετε προβλήματα όπως….ευφυώς αναρωτήθηκε παρών, επί του παρόντος, δημοτικός σύμβουλος. Εκείνο πάντως που άρεσε από την όλη παράσταση ήταν η ατάκα του (μεγάλου)…….πρωταγωνιστή, είπε στο άσχετο και με περισσή εμπάθεια : <Όσο για τον σταθμό μεταφόρτωσης στο κοιμητήριο Παλλήνης Γ………(ακολουθεί όνομα δημότη), θα γίνει οπωσδήποτε και με νόμιμο τρόπο…
Παλληνιώτης: Άστα ρε φίλε μην τα σκαλίζεις, άμα είσαι δημοτικός σύμβουλος δεν αναρωτιέσαι αν η δημότες έχουν προβλήματα ή όχι ανάλογα με τον βαθμό συμμετοχής τους στις φιέστες της πλάκας, οφείλεις να τα γνωρίζεις και να προτείνεις λύσεις, όσο για τις διάφορες εμμονές του μεγάλου, ε δεν είμαι και ψυχαναλυτής!
Για το συγκεκριμένο έργο πάντως προβλέπω να έλθει σε αντιπαράθεση με ζώντες και…..τεθνεότες μέχρι……θανάτου!
Παλληνιώτης! Για πες μου τώρα τα δικά σου, σε πήρα μάτι κατά Δημαρχείο μεριά, φρεσκοξυρισμένο, γιαλισμένο, ατσαλάκωτο, του κουτιού, τι γύρευες εκεί.
Γερακιώτης: Ααα!  Να μωρέ είχε προσκαλέσει ο δήμαρχος στο δημαρχείο τον Παπα-Κωνσταντίνου, ναι εκείνον που έκανε τον αλήστου μνήμης μνημονιακό υπουργό, ναι μπράβο αυτόν που μας……τακτοποίησε όλους, βεβαίως ήταν….ωσί παρόντες και οι τοπικοί βουλευτές που τον στήριξαν. Εεεεε.. μη μου γκρινιάζεις πως και γιατί, διότι όπως έμαθα αδράξατε την ευκαιρία και αρπάξατε καπάκι την σκυτάλη στην Παλλήνη.
Γερακιώτης: ( Εμείς τουλάχιστον πήραμε κάτι υποσχέσεις νααα! Μέχρι το μπόι του δημάρχου! Τι εντάξεις, τι επανεντάξεις, τι αναστάσεις, τι ανατάσεις, τι αποχετεύσεις να φάνε και οι κότες! Εσείς δεν ξέρω τι κουρεύατε…
Παλληνιώτης: Άαα εννοώ τι εννοείς, αυτή η μάζωξη ήταν καθαρά ιδιωτική και αν-ιδιοτελής υπόθεση δεν σε (μας) αφορά. Άλλωστε σου έχω πει ότι στην Παλλήνη κάποιοι έχουν αναπτύξει την προ-εκλογική εμμονή και την μετ-εκλογική…..αναμονή σε οικοτεχνία.
Παλληνιώτης: Μη μας κολλάς, στο κάτω-κάτω της γραφής η εν λόγω οικοτεχνία (αν εννοούμε την ίδια) έχει και κάτι κοινό!  Τι κοινό; Τι σχέση έχει το σώβρακο με την γραβάντα; Και όμως, έχουν κατά το ήμισυ το ίδιο όνομα! Τι; άλλου Παπά ευαγγέλιο αυτό; Τρελός ΠαπαΝικόλας σε βάφτισε!  
Γερακιώτης: Πάντως φίλε από ψόφιους ψηφοφόρους, ψόφιους ψήφους θα πάρουν, τσάμπα τα τραπεζώματα και οι αναμονές. Αν υπάρχει κανένας ζωντανός ας τον ρίξει σε κανένα νέο χωρίς την παλαιοκομματική νοοτροπία…. 
Μήπως έμαθες αν πρόκειται να αλλάξουν οι διοικήσεις στα Νοσοκομεία….;
Αν δεν ανταμώσουμε εμείς, καλή αντάμωση των ψήφων μας στο μέσο του δρόμου Αριστερά……. 

Εμπνευσμένη Επιστολή Αναγνώστη 
                                                                                                                                                                 http://eisodos17.blogspot.com

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com