ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ζ.Κ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΚΡΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΙΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Η ΕΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ
Απροκάλυπτη επέμβαση στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κομισιόν, J.C. Juncker, καλώντας ουσιαστικά τους Έλληνες να ψηφίσουν σε ενδεχόμενο εκλογών... τον Αντ. Σαμαρά και τον Ευ. Βενιζέλο.
Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην αυστριακή δημόσια τηλεόραση, ο κορυφαίος αξιωματούχος της ΕΕ κάλεσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν «ακραίες δυνάμεις» καθώς ο ίδιος θα προτιμούσε «οικεία πρόσωπα» στην εξουσία!  
«Νομίζω ότι οι Έλληνες -οι οποίοι έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή- ξέρουν πολύ καλά τι θα σήμαινε ένα λάθος εκλογικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη» σημείωσε χαρακτηριστικά, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα , σε μια ευθεία αμφισβήτηση της λαϊκής κυριαρχίας στην Ελλάδα.
«Δεν θα ήθελα ακραίες δυνάμεις να έρθουν στην εξουσία» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε πως «θα ήθελα η Ελλάδα να κυβερνάται από ανθρώπους που έχουν το βλέμμα και την καρδιά τους στραμμένα στους πολλούς αδύναμους ανθρώπους και που μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ευρωπαϊκών διαδικασιών».
«Κάθε κόμμα που κατέρχεται στις εκλογές πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα και δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες που έχει το ένα ή το άλλο κόμμα, ωστόσο θα το προτιμούσα εάν εμφανίζονταν οικεία πρόσωπα» κατέληξε, προτρέποντας ευθέως  τους Έλληνες να υπερψηφίσουν τα υπάρχοντα και ''γνωστά'' για την εθελόδουλη στάση τους, κυβερνητικά κόμματα.
Θυμίζουμε ότι η εν λόγω ωμή αποικιοκρατική παρέμβαση Γιούνκερ στις εσωτερικές εξελίξεις της Ελλάδας έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ανάλογη τοποθέτηση της εκπρόσωπου της Κομισιόν Ανίκα Μπράιτχαρτ, που έσπευσε ευθέως να στηρίξει την υποψηφιότητα του ''ευρωπαίου'' Στ. Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας. (Βλ. εδώ)

Πηγή Ισκρα

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com