ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Οι περισσότεροι τα γνώριζαν αυτά τα πράγματα. Ήταν γνωστό ότι ακόμα και μέσα στο υπουργείο Άμυνας που ήταν ο Τσοχατζόπουλος γνώριζαν. Έδινε ο Τσοχατζόπουλος σε αρκετούς βουλευτές χρήματα όταν είχαν ανάγκη», τόνισε ο  πρών στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ζήγρας, εξάδελφος και βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη νέα δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha». 


Ο Νίκος Ζήγρας, αποκαλύπτει μάλιστα και την διαδρομή του χρήματος, την τοποθέτησή τους σε θυρίδες, την ανάληψή τους, όποτε υπήρχε κάποια ανάγκη. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο μάρτυρας απαντώντας σε ερώτηση για το αν είδε και εκείνος κάποια συναλλαγή, χωρίς να κατονομάσει το ποιος ήταν αυτός ο πολιτικός είπε χαρακτηριστικά ότι «πήγα να του δώσω, λέει, 5.000 και έκανα λάθος και του έδωσα αντί για 50αρικα, 100αρικα, 500αρικα και δεν μου τα επέστεψε». 

Παράλληλα, απαντώντας για το που βρίσκονται κρυμμένα τα λεφτά, τόνισε ότι ένα μέρος έχει εντοπιστεί μετά από έρευνα, αλλά υπάρχουν και άλλα, τα οποία «κοιμούνται» σε τράπεζα.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com