ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τον τερματισμό του διαλόγου με το ΠαΣοΚ αποφάσισε το βράδυ της Πέμπτης η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, έπειτα από μια δραματική συνεδρίαση.
Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ζήτησε να διακοπεί ο πολιτικός διάλογος με το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν (ανάμεσά τους οι Θ.Θεοχαρόπουλος, Δ.Χατζησωκράτης, Θ.Μαργαρίτης και Ευγ.Μπουρνόβα).


Οι διαφωνούντες ζήτησαν από τον Φώτη Κουβέλη να διευκρινίσει γιατί δεν εξαιρεί από το διάλογο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησαν έντονοι διάλογοι και τελικά έγινε ψηφοφορία στην οποία αποφασίστηκε ο τερματισμός του διαλόγου μόνο με το ΠαΣοΚ και η συνέχισή του με τα υπόλοιπα κόμματα της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς.

Δηλωση Ν. Τσούκαλη


Ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης σε δήλωσή του για τη συνέχιση του διαλόγου της Δημοκρατικής Αριστεράς με τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού κέντρου αναφέρει:


«Η Δημοκρατική Αριστερά, πρέπει και οφείλει να επιμείνει και να αναβαθμίσει το διάλογο που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, με τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού κέντρου με στόχο τη μετατόπιση του πολιτικού σκηνικού προς την προοδευτική κατεύθυνση και τη διαμόρφωση συσχετισμών για την προοδευτική – δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας».

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com