ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Με δημοσκοπική «πρωτιά» ολοκληρώνεται το 2013 για τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την έρευνα της Pulse RC για την «Εφ.Συν.», καθώς εμφανίζεται να προηγείται της Νέας Δημοκρατίας με δυόμισι μονάδες. Το προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πλέον σαφές και αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο στην διαφορά, ως προς την πρόθεση ψήφου, που καθ'όλη την προηγούμενη περίοδο κινούνταν στα όρια του στατιστικού λάθους, αλλά και σε όλους τους επιμέρους δείκτες.
Εάν, δε, προσέξει κανείς τους δείκτες που καταγράφουν την εξέλιξη της αποδοχής του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ κατά τον τελευταίο χρόνο, τότε αντιλαμβάνεται, αυτό που και η εταιρεία Pulse υποστηρίζει, ότι δηλαδή, είναι παγιωμένη πλέον η πρωτιά για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτος στην «παράσταση νίκης» με δυόμισι μονάδες και το 47% των πολιτών θεωρεί πως αν γίνονταν εκλογές  άμεσα, θα τις κέρδιζε. Θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία φαίνεται πως είχε η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει και ισοψηφεί με το ΚΚΕ, προκαλώντας εκνευρισμό στην κυβέρνηση, ενώ σταθεροί παραμένουν οι ΑΝ.ΕΛΛ., και οριακά φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή η ΔΗΜΑΡ.  Στα ανησυχητικά συμπεράσματα της έρευνας, η Χρυσή Αυγή δείχνει να αυξάνει και πάλι τα ποσοστά της.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com