ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Στο Ώστιν του Τέξας μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να μιλήσει στο διήμερο συνέδριο που διοργανώνει το LBJ School of Public Affairs του τοπικού Πανεπιστημίου, με θέμα: "Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;". Εκτός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν προσκληθεί προσωπικότητες διεθνούς κύρους, Ευρωπαίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι, οικονομικοί αναλυτές και καθηγητές πανεπιστημίων στους τομείς των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.


Τη Δευτέρα το απόγευμα (3.45 μ.μ. τοπική ώρα) συγκεκριμένα, ο Αλ. Τσίπρας θα είναι ο βασικός ομιλητής με θέμα: "Οι εναλλακτικές λύσεις για την Ελλάδα", με συντονιστή την Μ. Φρασόνι, αντιπρόεδρο της ευρω-ομάδας των Πρασίνων, ενώ θα ακολουθήσουν τα σχόλια από τους Λ. Τόμας (δημοσιογράφος NY Times), Ρ. Κέτνερ (εκδότης The American Prospect), Ν. Μπιρνμπάουμ (καθηγητής του Πανεπιστημίου Georgetown) και Ρ. Πάρκερ (Λέκτωρ του Πανεπιστημίου Harvard).
Την επομένη, στις 10.45 π.μ., ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχει σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα: "Συμβουλές σε μία Μελλοντική Κυβέρνηση". Μαζί του οι: Γ. Βαρουφάκης, Μ. Φρασόνι, Στ. Χόλαντ (καθηγητής του Πανεπιστημίου Coimbra) και ο γνωστός -και στο ελληνικό κοινό- Τζ. Γκαλμπρέιθ. Στο συνέδριο, θα συμμετάσχει και ο βουλευτής - επικεφαλής της ΕΕΚΕ Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης, που θα συμμετέχει σε πάνελ, το πρωί της Δευτέρας (10.45 π.μ.), με θέμα: "Λιτότητα, εργασία, ζωή και πολιτική στην Ευρώπη".

Όσοι/ες ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ustream.tv/channel/utaustin
 

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com