ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Σε άμεσο συνήγορο των ενεργειών βουλευτών και οπαδών της "Χρυσής Αυγής", μετατράπηκε ο γνωστός και από το παρελθόν σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Φαήλος Κρανιδιώτης.
Σε μήνυμα του στο twitter συνταυτίζεται μαζί τους εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων που έπραξε το αυτονόητο, αναφέροντας: "Καμίνη μπέη, στο κουρμπάν μπαϊράμ, μπορείς να μοιράσεις αρνιά στ' αδέρφια σου. Μερικοί, πριν τα σφάξουν, τα περιποιούνται μερακλίδικα κι αλλιώς". 

 
Η Πολιτεία του Φαήλου Κρανιδιώτη είναι γνωστή από το παρελθόν και έχει απασχολήσει ακόμα και τις Δικαστικές Αρχές της χώρας. Ουδέποτε έκρυψε τις ακροδεξιές τάσεις του, αλλά και τη χονδροειδή ανευθυνότητα, προκαλώντας ακόμα και διπλωματικά επεισόδια. Σήμερα απλώς επαναλαμβάνεται η έμφυτη τάση να βγάζει το άχτι του εναντίον αδύναμων, θέτοντας σε κίνδυνο Έλληνες που ζουν σε μουσουλμανικές χώρες, χλευάζοντας και παραποιώντας έθιμα μουσουλμάνων συμπολιτών μας.
Ο κ. Σαμαράς οφείλει πλέον πάραυτα να τον αποπέμψει, αν θέλει να μην τον συνοδεύει η ρήση «πες μου τον σύμβουλο σου να σου πω ποιος είσαι»...

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com