ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο στέλνει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης: «Να ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών που έκαναν τις κομματικές προσλήψεις στο Μετρό, αλλιώς να συνεχίσει μόνος του στον δρόμο της πλέον φανατικής συνιστώσας της δεξιάς του Σαμαρά, που έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ».

 Με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Σ.Ξυνίδης αναφέρεται στη δημοσιοποίηση του πορίσματος του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή «για τις αθρόες προεκλογικές κομματικές προσλήψεις στην ΑΜΕΛ (Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας), από το 2004 μέχρι σήμερα και ιδίως το προεκλογικό έτος 2009».

Σε αυτό το πλαίσιο, δηλώνει πως «ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει υποχρέωση να απαιτήσει από τον κ. Σαμαρά να ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών που είχαν την ευθύνη για τις προσλήψεις αυτές».


«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι συνεργός της διαιώνισης του παλαιοκομματισμού που έφερε τη χώρα σε αυτή την απελπιστική κατάσταση. Αν ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει λόγους να το δέχεται και να το ανέχεται, ας συνεχίσει μόνος του στον δρόμο της πλέον φανατικής συνιστώσας της δεξιάς του Σαμαρά, που έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ», καταλήγει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com