ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Το σύντομο ανέκδοτο των προεκλογικών ημερών είναι η ικανοποίηση των επιτελείων των δύο -πρώην- μεγάλων κομμάτων από την προσέλευση των ψηφοφόρων χειροκροτητών στις ομιλίες και τις συγκεντρώσεις των αρχηγών, Σαμαρά και Βενιζέλου.

Με τον κ. Βενιζέλο να συγκεντρώνει πλήθος 1.000 ατόμων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον κ. Σαμαρά 400 παρευρισκόμενους στις Σέρρες η εινόμα, όχι μόνο δεν είναι ικανοποιητική, αλλά πυροδοτεί ακόμα περισσότερο τον πανικό σε Συγγρού και Ιπποκράτους. Όσο κι αν προσπαθούν με σκηνοθετικά τρικ και εστίαση του φωτογραφικού φακού στους... πρόποδες των εξεδρών να κρύψουν την αλήθεια, εικόνες άδειων δρόμων και άδειων κερκίδων κάνουν θραύση στο διαδίκτυο.

Η εικόνα των συγκεντρώσεων έρχεται να προστεθεί στα αποκαρδιωτικά ποσοστά των κρυφών δημοσκοπήσεων για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που καταφθάνουν στα επιτελικά γραφεία των δύο κομμάτων. Σπασμωδικές κινήσεις, δηλώσεις πανικού και δραματικές εκκλήσεις για μια ψήφο δίνουν και παίρνουν σε συνεντεύξεις στελεχών και τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com