ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Σφοδρή σύγκρουση της Τόνιας Αντωνίου με τον Κώστα Σκανδαλίδη, αλλά και με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη έγινε νωρίτερα σήμερα κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Αναφερόμενη στη χθεσινή συνέντευξη του Κώστα Σκανδαλίδη στην οποία χαρακτήρισε «πεθαμένο» το ΠΑΣΟΚ, η Τ. Αντωνίου τον κατηγόρησε οτι υπονομεύει την προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου. «58 κοινωνικά στελέχη ζήτησαν τη διεύρυνση, η ΔΗΜΑΡ αρνήθηκε και εμείς αγκαλιάσαμε την πρωτοβουλία με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε αύριο σε μία συνδιάσκεψη της Ελιάς, βαριά τραυματισμένη» είπε η Τ. Αντωνίου.



"Ακουσα με έκπληξη όσα είπες χθες, μία μέρα πριν από τη συνδιάσκεψη" συνέχισε απευθυνπομενη στον Κ. Σκανδαλίδη. "Τι περίμενες; Το γκάλοπ και το 3,8%; Δηλαδή στο 5,6% ήμασταν καλά; Η είστε αφελείς ή είστε υπονομευτές. Και για αφελείς δεν σας έχω" επιτέθηκε στον Κώστα Σκανδαλίδη. Η συζήτηση ξέφυγε, ουκ ολίγες φορές λόγο εντάσεων, οπότε παρενέβη ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ζήτησε να σταματήσουν οι εντάσεις ενόψει της αυριανής συνδιάσκεψης.Ωστόσο, η Τόνια Αντωνίου συνέχισε να ασκεί κριτική, αυτή τη φορά προς τον γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη.

«Δεν μπορεί να είμαστε θεατές των εξελίξεων. Πρέπει να πάμε σε ένα ευρωψηφοδέλτιο με όλες μας τις δυνάμεις, δεν μπορεί να μη θέλουμε τη διεύρυνση, να επιμένουμε στο ΠΑΣΟΚ και να μη θέλει κανείς από αυτό να βάλει υποψηφιότητα» είπε χαρακτηριστικά. Οταν ο Κώστας Σκανδαλίδης πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει να λήξει η συνεδρίαση η Τόνια Αντωνίου εξεμάνη ξανά, λέγοντας ότι «δε γίνεται να έχουμε φτάσει εδώ και να μη μιλάμε, πρέπει να τελειώσουμε με την παραπολιτική και να ασχοληθούμε με την πολιτική είμαστε πολιτικό όργανο, δεν μαζευτήκαμε να πιούμε καφέ».
Η συνεδρίαση τελικά διεκόπη μετά από εντολή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πηγή Η ΑΥΓΗ

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com