Νομίζαμε ότι ο Χαντζόπουλος των ΝΕΩΝ σκιτσάρει κατ΄ εντολήν Βενιζέλου, άντε στα ντουζένια του να ρίχνει και καμιά πινελιά για χάρη του Σαμαρά, μεγάλη η χάρη του. Κι όμως, ο πάλαι ποτέ καλλιτέχνης που κατάντησε εντολοδόχος έχει πολλούς αφεντάδες, μεταξύ των οποίων και τον τηλεφασίστα, τον συκοφάντη των νεκρών του Πολυτεχνείου, τον οπαδό του Κώστα Πλεύρη, τον αρνητή του Ολοκαυτώματος, τον Άδωνη τον Γεωργιάδη.


Είπε το αφεντικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίρνει από τις φαρμακευτικές, έσπευσε ο εντολοδόχος να σκιτσάρει τη σημαία τη ΣΥΡΙΖΑ με φάρμακα, κάτι μεταξύ αντιβιοτικών και υπόθετων, υποθέτω. Και την επομένη επέστρεψε με νέο σκίτσο, το οποίο λέει ότι ο Τσίπρας που είναι Παναθηναϊκός προωθεί την εξαγορά της ΠΑΕ από τον φαρμακοβιομήχανο Γιαννακόπουλο, άρα η υπόθεση των φαρμάκων είναι μια συνωμοσία μεταξύ βάζελων, τόσο απλά. Πολύ βαθιά ανάλυση ομολογουμένως, αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που επιβιώνουν και προκόβουν πατώντας στα σώματα εκατοντάδων απολυμένων συναδέλφων τους.
Μύρια όσα έχει διαπράξει το σύστημα της μιντιακής διαπλοκής, το χειρότερο όλων ίσως είναι ότι έβαλε στα σπίτια μας τους φασίστες ως ισότιμους πολιτικούς συνομιλητές. Η αρχή έγινε με τον Καρατζαφέρη, τον δεδηλωμένο φιλοχουντικό, αυτόν που έλεγε ότι η μικρούλα τότε Χρυσή Αυγή είναι ευπρόσδεκτη στο ΛΑΟΣ, τον ακραίο αντισημίτη, τον φανατικό υποστηρικτή του Χριστόδουλου. Για να κόψουν καμιά ψήφο από τη ΝΔ του Καραμανλή, χάριν του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του ΓΑΠ, μας έδειχναν από το ΜΕΓΚΑ τον Καρατζαφέρη δέκα φορές την ημέρα, τον ξέπλυναν με τουμποφλό, τον έχρισαν μέγα ηγέτη της Δεξιάς. Ειδικά ο Πρετεντέρης απέκτησε τόσο στενούς δεσμούς με τον Γιώργαρο τον μποντιμπιλντερά, που μας εξανάγκασε να τον μετονομάσουμε σε Πρετεντεφέρη. Με βαριά καρδιά το κάναμε
Τον ξέπλυναν τον Καρατζαφέρη κι όταν ήρθε η ώρα η κακιά, τον έβαλαν στην κυβέρνηση του Παπαδήμου με υπουργούς τους ντε κλαρέ φασίστες Βορίδη και Άδωνι, οι οποίοι, όλως τυχαίως, ανέλαβαν τα κομβικά για τη διαπλοκή υπουργεία των δημόσιων έργων και της ναυτιλίας. Η εικόνα με τους δημοσιογράφους που κυνηγούσαν μανιωδώς τον Καρατζαφέρη έξω από την πόρτα του Μαξίμου, για να του πάρουν μια δήλωση θα μείνει στην ιστορία. Στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας. Φωνάζανε οι ανθρωπιστικές οργανώσεις, φωνάζανε οι Γάλλοι, οι Σουηδοί, οι Γερμανοί για τους φασίστες που μπήκαν στην κυβέρνηση, οι δικοί μας οι πρετεντεραίοι απτόητοι, εκθείαζαν νυχθημερόν την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα του ΛΑΟΣ και του προέδρου του. Η Ακροδεξιά είχε γίνει κυβέρνηση, η Ακροδεξιά είχε ξεπλυθεί οριστικά.
Ο Παπαδήμος έφυγε, ο Καρατζαφέρης κατέληξε στη χωματερή όπου ανήκει, αφήνοντας μας όμως αμανάτι τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη, που πλέον έγιναν οικόσιτα της Σαμαρικής ακροδεξιάς. Αυτό ήταν. Η μιντιακή διαπλοκή δεν είχε πλέον κανέναν φραγμό, πήρε τους δύο φασίστες και τους ανέδειξε σε τηλεστάρ ολκής. Ο Βορίδης έφτασε να εμφανίζεται στην εκπομπή του Πρετεντέρη πιο συχνά και από τον ίδιο τον Πρετεντέρη, ο δε Άδωνις έγινε ο αγαπημένος υστερικός της τηλοψίας, ο υπουργός που λάτρεψαν Τα ΝΕΑ, η μούσα του Δημήτρη Χαντζόπουλου, του καλλιτέχνη που κατάντησε εντολοδόχος.