ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Την έντονη αντίδραση του πρώην γραμματέα της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Πάρι Κουκουλόπουλου ότι οι κ.κ. Ραγκούσης και Ξυνίδης παρέδωσαν το ΠΑΣΟΚ με απλήρωτους εργαζομένους. Αποκαλώντας τον κ. Κουκουλόπουλο «ψεύτη», ο κ. Ξυνίδης προειδοποίησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη αν δεν αναθεωρήσει τα όσα είπε. Τvxs Ρεπορτάζ: Ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου και τα ασυμμάζευτα


Νωρίτερα, ο Πάρις Κουκουλόπουλος είχε δηλώσει στο ρ/σ Σκάι: «Τουλάχιστον τρεις γραμματείς του κινήματος έχουν πάντα και μια κακή κουβέντα να πουν για το ΠΑΣΟΚ σήμερα αντί να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν τι συνέβη». Πρόσθεσε ότι οι κ.κ. Ραγκούσης και Ξυνίδης παρέδωσαν το κόμμα με απλήρωτους εργαζόμενους, ενώ διερωτήθηκε αν αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν εξηγήσεις γι' αυτό.

«Αν ήμασταν εταιρεία, το χρέος μας θα είχε διαγραφεί ως επισφαλές και θα είχαμε μπει στο άρθρο 99», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ωστόσο ότι ως πολιτικός φορέας οφείλουμε να εξυπηρετήσουμε τις υποχρεώσεις μας.
Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στον Alpha 989, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Γιάννης Μανιάτης επανέλαβε τη χθεσινή θέση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει μαύρη τρύπα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά ένα χρέος 115 - 120 εκατ. ευρώ από υπερδανεισμό, για την αποπληρωμή του οποίου -όπως έκανε γνωστό- έχει εκχωρηθεί το σύνολο της κρατικής χρηματοδότησης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα περί σχεδίου εξόντωσης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, σχολίασε ότι «κανένας δεν θέλει να εξοντώσει κανέναν». Απλά, σημείωσε, «όλοι μας θέλουμε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά του κόμματος, απόλυτη, πλήρης και διαφανής λογοδοσία απέναντι στον ελληνικό λαό», για να υπογραμμίσει ότι το χρέος του ΠΑΣΟΚ είναι οικονομικό, αλλά και ηθικό.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com