ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σφοδρή επίθεση στο διαδίκτυο από χρήστες που ανήκουν στο δεξί φάσμα της πολιτικής δέχεται η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, για τα φερόμενα σχόλιά της για το χορό του Ζαγγόλου. Τα σχόλια στο twitter κυμαίνονται από ειρωνεία έως και θυμό κατά της ιστορικού και βουλευτή της ΔΗΜΑΡ. Δέχεται και εσωκομματικά πυρά. Αποστάσεις από τη ΔΗΜΑΡ. Την «αδειάζει» ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Οικονόμου. Η ίδια πάντως σε σημερινές της δηλώσεις τονίζει ότι δεν έκανε καμία αναφορά στο χορό του Ζαλόγγου.



Δεν λείπουν πάντως τα πυρά και εκ των έσω. Η νέα συζήτηση ανοίγει πριν κοπάσουν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η θέση της για την γενοκτονία των Ποντίων, από την οποία η ΔΗΜΑΡ κράτησε αποστάσεις. Το ίδιο έπραξε και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και πολιτικός σύντροφος της κ. Ρεπούση στη ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου. 
Ο Βασίλης Οικονόμου σχολιάζοντας τις απόψεις της κ. Ρεπούση και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο για «προσωπική άποψη δεν αφορά τη ΔΗΜΑΡ». «Ο κ. Κουβέλης ήταν σαφής, ξεκάθαρος και δημοσίως και εσωτερικά μέσα στο κόμμα» τόνισε ο κ. Οικονόμου.

«Υπάρχει το ψήφισμα της ελληνικής Βουλής που αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Ποντίων, το σέβεται η Δημοκρατική Αριστερά και το αποδέχεται. Τελεία και παύλα. Άρα λοιπόν, όποιος έχει άλλη άποψη, είναι προσωπική του άποψη και δεν αφορά τη ΔΗΜΑΡ» συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com