ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γράφει ο Φρυκτωριανός

Το προπαγανδιστικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας προβάλλει και σήμερα δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδείξει ότι επικρατεί βαβέλ στις τάξεις του κόμματος. Μάλιστα στο ημιεπίσημο site http://www.truthteam.gr ανάρτησαν το εξής σχόλιο:

“Όσοι πιστέψατε πως η κουβέντα για επιστροφή στη δραχμή στο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε... ξανασκεφτείτε το. Η εσωκομματική κόντρα στην Κουμουνδούρου φουντώνει και μαζί της τα (καταστροφικά) σενάρια για επιστροφή στη δραχμή. Τον χορό, όπως πάντα, σέρνει το "αριστερό ρεύμα" με τον δραχμολάγνο Παπαδημούλη να ζητάει επανεξέταση της στάσης της Ελλάδας έναντι της Ευρωζώνης. Ακολουθούν άλλοι φίλοι του "club της δραχμής" όπως ο Γιάννης Τόλιος”.

Ξέχασαν πάντως να αναρτήσουν σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε τεράστιο πολιτικό, οικονομικό και θεσμικό λάθος τη λύση για την Κύπρο.

«Είναι το τέλος της τραπεζικής πίστης, θρυαλλίδα που θα σημάνει έκρηξη στη ζώνη του ευρώ», επεσήμανε. Για το «κούρεμα» είπε ότι η κατάθεση είναι μία σύμβαση ανάμεσα στην τράπεζα και τον καταθέτη ενώ χαρακτήρισε «ταμπού που δεν είχε παραβιαστεί ποτέ» την παρέμβαση τρίτου. «Αν θέλουμε να βρούμε αυτούς που κάνουν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, υπάρχουν μηχανισμοί να το κάνουν», πρόσθεσε. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι αδιανόητη μία πρόταση «κουρέματος» και σε ελληνικές τράπεζες τονίζοντας ότι δεν θα γινόταν ποτέ δεκτή.Τέλος ο κ. Παυλόπουλος υποστήριξε πως το ευρώ θα καταλήξει να είναι ένα μεταμφιεσμένο μάρκο.

Ο Φρυκτωριανός




Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com