ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε δηλώσεις του πρώην επικεφαλή του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη ο οποίος ρίχνει βολές κατά των πολιτικών του προισταμένων, την πρόταση που κατάθεσαν στην βουλή τα τρια κόμματα που συγκυβερνούν, την ανακοίνωση του ΚΚΕ και της Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ακόμη δηλώσεις του πρώην υπουργού Γ. Ραγκούση. 

 

Ο Γ. Διώτης ρίχνει ευθύνες στον Βενιζέλο για τη λίστα

 Βολές κατά των πολιτικών προϊσταμένων του για τον χειρισμό της υπόθεσης της «λίστας Λαγκάρντ», εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, ο οποίος τους κατηγορεί ότι του επιρρίπτουν ευθύνες «για να δικαιολογήσουν δικές του παραλείψεις και προφανείς σκοπιμότητες», ενώ τονίζει ότι δεν είναι αυτός ο υπαίτιος της διαρροής της λίστας στο περιοδικό «Hot Doc».

 Στη Βουλή η πρόταση της συγκυβέρνησης για τον Παπακωνσταντίνου

 Όπως σημειώνεται στην πρόταση των τριών κομμάτων η προκαταρκτική επιτροπή που θα συσταθεί θα έχει όλες τις αρμοδιότητες του εισαγγελέα πρωτοδικών και κατά συνέπεια σε αυτή ανήκει η διευκρίνιση και του θέματος της παρέλευσης ή μη της παραγραφής του αδικήματος για το οποίο διερευνώνται οι ευθύνες του Γ. Παπακωνσταντίνου.

 

Να μην περιοριστεί στον Γ.Παπακωνσταντίνου η έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ ζητεί το ΚΚΕ

 Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει ότι επιβάλλεται να χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά τη λίστα Λαγκάρντ και να αποδοθούν ευθύνες. Τονίζει ότι πρέπει να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και να αποφευχθεί κάθε περίπτωση παραγραφής. «Στην προκειμένη περίπτωση η κυβέρνηση και τα κόμματα επιβάλλεται να τοποθετηθούν και να δεσμευτούν για τη μη παραγραφή ενδεχόμενων αδικημάτων» αναφέρει στην ανακοίνωση.



 

 

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com