ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Την παραίτησή του από τη θέση του υπευθύνου της αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε σήμερα, με επιστολή του προς τον πρόεδρο και τον γραμματέα της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο Ανδρέας Νεφελούδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και εκ των διαφωνούντων εξ αρχής με τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση.
Στην μακροσκελή επιστολή-κείμενο αιτιολόγησης της απόφασής του, ο κ. Νεφελούδης, παραθέτει τις απόψεις του για το σύνολο των μέτρων που ψηφίστηκαν στα πλαίσια του «μνημονίου ΙΙΙ» σχετικά με τη Δημόσια Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση. Εκτιμά άλλωστε ότι «οι περισσότερες των προτάσεων ή των επιλογών της κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση, έρχονται σε ευθεία αντίθεση προς τις διακηρυγμένες θέσεις της ΔΗΜΑΡ για την Αυτοδιοίκηση όπως και σε ευθεία σύγκρουση με όλες τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του χώρου (ΚΕΔΕ, ΕΝΠΕ, ΠΕΔΑ κτλ)».
Σε μία σκληρή αποστροφή του λόγου του, τονίζει ότι δεν μπορεί ως αιρετός και εργαζόμενος στην αυτοδιοίκηση να εκπροσωπεί «το κόμμα που οδηγεί στον οικονομικό μαρασμό τον χώρο, που συναινεί στις αντισυνταγματικές διατάξεις και προωθεί οριζόντια μέτρα για το ανθρώπινο δυναμικό της αυτοδιοίκησης», εξού και ζητά από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του ως υπευθύνου για την αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο της παραίτησης του κ. Νεφελούδη

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com