ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα προκύπτει για την ΝΔ και τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη, πρώτο επιλαχόντα βουλευτή του κόμματος στην Α Αθηνών, καθώς αποδεικνύεται ότι διοργανώνει σεμινάρια για την επιστροφή στη δραχμή!




Όπως αποκαλύπτει το avantipopolo, ο Αλ. Μωραϊτάκης έστειλε SMS σε ψηφοφόρους του στο οποίο γράφει:

«1. Ευχαριστώ θερμά για τις ψήφους σας και την θέση ως 1ου επιλαχόντα. Θα είμαι πάντα στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πολιτικό-χρηματοοικονομικό θέμα 2103350599.

2. Δωρεάν σεμινάριο από Nuntius ΑΧΕΠΕΥ με θέμα "Η περίπτωση μετάβασης στην δραχμή" δηλώστε συμμετοχή στα τηλ.2103350542».

Το ότι εμπλέκει την πολιτική με την επαγγελματική του ιδιότητα (είναι πρόεδρος της Nuntius ΑΧΕΠΕΥ και πρώην πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, που εκπροσωπεί τους μικρομετόχους του Χρηματιστηρίου) αποτελεί δείγμα της παλαιοκομματικής αντίληψης που έχει ο Αλ. Μωραϊτάκης. Μας δείχνει ότι και οι υποτίθεται «σύγχρονοι άνθρωποι της αγοράς» εξυπηρετήσεις κάνουν στους ψηφοφόρους τους και τους «συνδέουν» με την προσωπική τους επιχείρηση. Αλλά αυτό είναι θέμα του Αλ. Μωραϊτάκη.

Το μείζον πολιτικό πρόβλημα για την ΝΔ είναι ότι ο βουλευτής της διοργανώνει σεμινάρια για την μετάβαση στη δραχμή. Η ΝΔ γνωρίζει αυτές τις «δραστηριότητες» του Αλ. Μωραϊτάκη; Εγκρίνει την διεξαγωγή σεμιναρίων για την δραχμή; Θεωρεί ότι συμβάλλει στο κλίμα οικονομικής σταθερότητας που πρέπει να υπάρξει; Τελικά ποιοι μας οδηγούν στη δραχμή;

Πηγή: Avanti Popolo

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com