ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ και υπέρ 167 οικογενειών που ζούνε στα διοικητικά όρια του Δήμου και εκδήλωσαν αδυναμία καταβολής του Ειδικού Τέλους. 
 
Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων θα συζητηθεί στις 13 Μαρτίου 2012 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και το λόγο αυτό, ο Δήμος καλεί όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στην δικαστική αίθουσα της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με τον Δήμαρχο κ. Α. Ζούτσο να δηλώνει, ότι
«ο Δήμος μας αλλά και η τοπική μας κοινωνία οφείλουν να σηκώσουν ψηλά και με ένταση τα ισχυρά αντανακλαστικά αλληλεγγύης που διαθέτουν και να στείλουν παντού το μήνυμα ότι η κοινωνική δικαιοσύνη και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αποτελούν τις κόκκινες γραμμές πέρα από τις οποίες δεν κάνουν ούτε ένα βήμα υποχώρησης.»
Υπενθυμίζεται, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης με την υπ' αριθμόν 381/2011 απόφαση του η οποία ελήφθη κατά πλειοψηφία, εκδήλωσε την πρόθεσή του  να συμπαρασταθεί στους δημότες που «αδυνατούν να πληρώσουν το άδικο και αντισυνταγματικό χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.»
και ακόμη, ότι
έχει αποσταλεί εξώδικη δήλωση στην ΔΕΗ ώστε να μην προβεί στην διακοπή της ηλεκτροδότησης δημοτών που αδυνατούν να καταβάλλουν το ειδικό τέλος.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com