ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Για «πραξικόπημα» και «ρεσάλτο» μιλούν στην Ιπποκράτους σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν την πλευρά Βενιζέλου να θέτει στο Πολιτικό Συμβούλιο της Παρασκευής θέμα «ηθικού ασυμβίβαστου» του Μιχάλη Καρχιμάκη λόγω της συγγενικής του σχέσης με τον ανθυποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Παπουτσή.


Ο ίδιος ο κ. Καρχιμάκης θεωρεί απαράδεκτη την επίθεση που εξαπολύουν εναντίον του και σε συνεργάτες του αναφέρει: «Αυτό είναι ρεσάλτο, είναι πραξικόπημα. Οι μισοί απ' αυτούς δεν θα υπήρχαν αν δεν δούλευα εγώ» λέει και θυμίζει ότι δημοσκοπική κατάρρευση της Ν.Δ. το 2008 ξεκίνησε από την αποκάλυψη που έκανε ως βουλευτής της off shore εταιρείας του Γιώργου Βουλγαράκη.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επίσης σε κατ' ιδίαν συνομιλίες του προτάσσει και το στοιχείο της ενότητας αλλά και της κατάρρευσης της βάσης του ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος, έχει μίσος εναντίον μας; Δε χωράνε αντιπαραθέσεις. Να τελειώνουμε με τις μάχες μίσους, ρεσάλτου και ρεβάνς! Πρέπει να δείξουμε ομοιογένεια. Είμαστε όλοι απαιτούμενοι και χρειαζούμενοι».

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com