ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Όσα προσβλητικά και προκλητικά συνέβησαν χθες στις Κάννες με τους κ. Μέρκελ και Σαρκοζί να επιβάλλουν στον Παπανδρέου τους όρους και το χρόνο διεξαγωγής του δημοψηφίσματος με κάνουν να αισθάνομαι ντροπή.

Επιταχύνουν την πτώση της κυβέρνησης, δείχνουν έναν πρωθυπουργό που είναι έτοιμος να δεχτεί τα πάντα αδιαμαρτύρητα από τους κ. Μέρκελ και Σαρκοζί , απλά για να παρατείνει την παραμονή του στην Πρωθυπουργική καρέκλα.

Το δημοψήφισμα παρωδία που επέβαλαν χθες οι κ. Μέρκελ και Σαρκοζί και αυτός έσπευσε να αποδεχθεί, αδειάζοντας τους υπουργούς της κυβέρνησης ,όπως τον κ. Καστανίδη και τον κ. Βενιζέλο που μίλαγαν για δημοψήφισμα τον Ιανουάριο για τη δανειακή σύμβαση, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν θα γίνει το δημοψήφισμα. Αυτό βεβαιώνεται από τις αντιδράσεις Βενιζέλου, υπουργών αλλά κι από το χθεσινό άγριο κλίμα που επικρατούσε στη Βουλή από την μεριά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που μιλούσαν για «ντροπή» αναφερόμενοι στους χειρισμούς Παπανδρέου.

Η πρόβλεψη μου είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια ακόμα πιο θεαματική τούμπα από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά ο οποίος από αντι-μνημονιακός θα γίνει εγγυητής της υπογραφής και της εφαρμογής της δανειακής σύμβασης.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com