ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Του Άγγελου Mανταδάκη

Δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την ημέρα της εθνικής επετείου διέπραξαν σοβαρό ατόπημα που προσβάλλει ο ίδιο το κοινοβούλιο και συνιστά πολιτική ανεντιμότητα.
Προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας συνειδητά ψέματα από τα τηλεοπτικά κανάλια και ενοχοποιώντας άδικα τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.


Ο πρώτος, ο βουλευτής Τρικάλων κ. Μαγκούφης που δέχτηκε επίθεση από έναν πολίτη κατηγόρησε για την πράξη αυτή τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής γνώριζε φυσικά τον δράστη αφού ανήκει στην οργάνωση της νεολαίας του κόμματός του και υπήρξε συνεργάτης του! Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο δράστης.

Ο δεύτερος, ο βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Διαμαντίδης κατήγγειλε τις δύο δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό, ότι ηγήθηκαν του …προπηλακισμού του από ομάδα που μετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά καμία από τις δύο γυναίκες δεν ήταν εκεί. Η μία διότι έχει σπασμένο το πόδι της και οικουρεί, η άλλη γιατί απουσιάζει εκτός λεκανοπεδίου! Τώρα που τις είδε ο κ. βουλευτής είναι άλλο ζήτημα..

Οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές δεν δίστασαν να ψευδολογήσουν δημόσια γνωρίζοντας ότι έτσι συμβάλλουν στην δημιουργία επικίνδυνης έντασης και σπιλώνουν στελέχη που ανήκουν σε έναν άλλον πολιτικό χώρο.

Στοιχειώδης υποχρέωση του κ. Γ. Παπανδρέου, είναι να καταδικάσει την πράξη τους και να τους θέσει εκτός κ.ο του ΠΑΣΟΚ.
Είναι ζήτημα ηθικής τάξης..

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com