ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Συγκέντρωση πολιτικών φίλων της προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» κ. Ντόρας Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στην πόλη της Παλλήνης.Μεταξύ των περίπου 20 παρερευθέντων στο προσκλητήριο του νεοσύστατου πολιτικού φορέα, ο επί δωδεκαετία Δήμαρχος Παλλήνης κ. Σπ. Κωνσταντάς και ο πρ. αντιδήμαρχος κ. Θόδωρος Σμυρλιάδης, οι οποίοι και φέρονται ως οι «εξέχοντες πυρήνες» της κ. Ντ. Μπακογιάννη στην περιοχή.

Στους παρευρισκόμενους μίλησε ο επί δωδεκαετία Δήμαρχος Πεύκης κ. Παύλος Καμάρας, ζητώντας οργανωτική κινητοποίηση και διαρκή ετοιμότητα «εν όψει των εθνικών εκλογών που σύντομα πρόκειται να γίνουν….» - όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση δεν είχε «κλειστό χαρακτήρα», προσκλήθηκαν πολλοί και ανταποκρίθηκαν πολύ λιγότεροι….

  • Έγκυρες πληροφορίες του «Ν» αναφέρουν, ότι από κομματικά στελέχη της Ν.Δ. στην Παλλήνη και στο Γέρακα έχει κατ΄επανάληψη ζητηθεί από την κεντρική διοίκηση του Κόμματος, εγγράφως και προφορικώς, «η διαγραφή του κ. Σπ. Κωνσταντά από τα μητρώα των μελών με την κατηγορία της αντικομματικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς….»

Πηγή http://neologosattikis.gr/component/content/frontpage

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com