ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ένα ποτήρι με νερό πέταξε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, ενώ δεν δίστασε να δώσει μπουνιές την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, "Πρωινό ΑΝΤ1".

Μια στιχομυθία μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη από τη μία και των Δούρου και Κανέλλη από την άλλη, για το ζήτημα του μεταναστευτικού, στάθηκε αρκετή για να φτάσει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ να χειροδικήσει εναντίον των δύο βουλευτών.


Αφού έκλεισαν οι κάμερες και στο πεντάλεπτο που διαμεσολάβησε μέχρι να ξεκινήσει και πάλι η εκπομπή και ενώ οι εργαζόμενοι στο πλατό και ο Αντώνης Δελλατόλας, εκδότης της εφημερίδας "το Ποντίκι" προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ο Ηλ. Κασιδιάρης χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του και έσπασε μια πόρτα, σαν ταύρος εν υαλοπωλείω.


Σε τηλεφωνική παρέμβασή του, ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σκουρλέτης, δήλωσε ότι δεν θα ξανασυμμετέχει εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε πάνελ με μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή.


Την αυτεπάγγελτη δίωξη Κασιδιάρη ζήτησε η εισαγγελέας κ, Ράικου, καθώς και την άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Καταζητείται από την Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή της Παιανίας. 


Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα έχει ορισθεί η εξ αναβολής δίκη του Ηλ. Κασιδιάρη, με τις κατηγορίες για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, λόγω της εμπλοκής του σε επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

Popular Posts

Blog Archive

Download

Translate

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

ένα φως που δεν σβήνει ποτέ

Αναζήτηση του ιστολογίου

Copyright © ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com